Load ...

Vi är Klorofyll Kommunikation

Ger färg och liv åt Din digitala närvaro

Vi kallar oss för kommunikationsbyrå, men egentligen är vi relationsrådgivare. Målet med vår verksamhet är att skapa fruktbara relationer mellan ert företag/organisation och era målgrupper.

Precis som ämnet klorofyll ger växterna dess färg, sätter vi ton och skapar mervärde i er satsning på Internet. De strategier och koncept vi tar fram skall leda till att våra kunders varumärken stärks. Sociala medier, webbplatser och kampanjer är kanaler vi är väl förtrogna med. Därför är vi trygga och ödmjuka i vår roll.

Våra kunder
Våra kunder

The Creative Team

Nördar som älskar det dom gör

Jerker Stigsson

Co-founder

Jonas Ekedahl

Creative Director

Anton Troedson

Utvecklare

Vår process

Hur vi arbetar med er
1

Hittar nyttan

Vi hjälper er analysera ert behov. Vad är det som skapar värde? T ex utvecklar vi inte en ny website för att den gamla är gammal, utan istället frågar vi oss vad ska den nya sajten skapa för mervärde, vilken effekt ska den ge. Fler kunder kanske?

2

Skapar värde

Vi älskar att hjälper er ta fram den bästa tillämpningen av vår analys. En attaktiv website eller rätt engagemang i olika sociala media. Det handlar om en levande materia som alltid måste vara stadd i förändring.

3

Mäter resultat

Ett projekt genomsyras av vi på ett transparent sätt arbetar med att mäta effekten av vårt arbete. Tydliga resultat är viktigt. Fler besök, fler leads eller bättre dialog med målgrupper.

Vi är bra på

Mångårig erfarenhet av

Digital design

Digital design är inte ett A4 papper på skärmen, eller en trycksak som ska tillämpas digitalt, utan ett interaktivt gränssnitt

Långa kundrelationer

Många av våra kunder har vi haft en lång relation med. Några har vi haft glädjen av att arbeta med sedan 10 år tillbaka.

100% Responsive

Vi skapar tillämpningar som funkar i alla enheter, mobila såväl som större skärmar.

Kommunikation

Någon lyssnar!. Berätta så att man förstår och vill lyssna. Vi hjälper er. Digital kommunikation är dessutom en dialog, inte en monolog.

Projekt

Våra projekt har ett tydligt upplägg. Varje projekt ska ge en önskad effekt. Vi letar efter nyttan och mäter uppnått resultat.

Projektverktyg

Vi arbetar med projekt verktyg online, där kunden och vårt team får en god koll på utvecklingen av arbetet. Ett projekt är levenade materia som kräver kontinuerlig uppföljning.

Ny teknik

Vi älskar ny teknik. Med barnslig förtjusning utvecklar vi websajter och mobila appar med den bästa tekniken för ändamålet.

Älskar att ha kul

Det är en ynnest att få jobba med det som man tycker är kul. Att skapa nytt, och nytt, och nytt.

Våra kunder

Relationer vi vårdar ömt

Almedalen

Nyheter i Almedalen 2014

Ladda fler
Ladda fler

Kontakt oss

Vi vill arbeta med er!

Skomakaregatan 7, 211 34 Malmö
0706 17 21 42
jerker@klorofyllkommunikation.se
jerker@klorofyllkommunikation.se
Större karta Mindre karta
Större karta Mindre karta

Hör av er!

Fyll i formuläret!
back to grid